ДОБРОДОЈДОВТЕ

Хотел Вила Силиа се наоѓа на 1.5км од центарот на град Скопје. Лоцирана е во близина на планината Водно, далеку од градскиот метеж, но близу до бизнис зоната. Хотелот нуди 5 удобни соби со паркинг за секоја соба. Има 2 големи балкони и огромен двор. Сите соби се опремени со кабелска телевизија, клима уред, безжичен интернет и телефон. Хотелот нуди организиран превоз од аеродромот во Скопје и бесплатен превоз до меѓународната железничка станица и автобуска станица во Скопје...